logo

coaching

voor ondernemers

Voelen

Groeien

Bloeien

"Ik bleef vastlopen op dingen die in het verleden zijn gebeurd. Kiki heeft me geleerd om anders te kijken naar mezelf, mijn levenspad en de wereld om me heen. En dat heeft mijn leven nu, mijn toekomst en zelfs mijn verleden veranderd!"

Marian

"Het is niet goed uit te leggen wat er gebeurt tijdens dit traject, maar feit is dat het mijn leven heeft veranderd. Ik ben uit de ratrace gestapt en heb geleerd om in mijn eigen kracht te gaan staan. "

Frank

"Kiki heeft me met haar zienswijze enorm versteld doen staan en geraakt. Hoe zij door het lezen van mijn foto’s telkens precies tot de kern wist te komen is echt ongekend bijzonder."

Monique

"Ik hou van hoe jij de wereld ziet… en ons dat ook kan laten zien! "

Eliane

Kennis maken?

Ik kijk er naar uit

Het is me inmiddels meer dan duidelijk dat ik niet zomaar fotograaf ben geworden. Het heeft me geleerd om te voelen. Te aarden. En anders te kijken. Om IN het moment te ZIJN.

Mijn missie is helder: mensen in contact brengen met hun eigen binnenwereld. Daar waar alles begint en verbindt. Want jouw levensreis is als een innerlijk landschap. Je rugzak zit vol met levenservaringen die alleen jij kent. Met alle bergen en dalen. Uitzichten en inzichten. Alle belevenissen hiervoor brengen je hier. Op dit punt van jouw landkaart.

En nu is het tijd. 
Om ruimte te creëren voor jou.
Om richting te geven aan je eigen wijsheid. 
En om te laten zien wie jij bent.  

Neem contact op

© Laat zien wie jij bent 2023
Created by LR Internet