logo

Coaching

voor ondernemers

We baseren onze waarheid op wat we zien. Er is alleen ook zoveel dat niet gezien wordt.

Fotografie is een prachtig instrument om te leren zien in plaats van kijken. Om je blikveld te verruimen. Om verbinding te maken met de buitenwereld. Én met je eigen binnenwereld. Het brengt je in verbinding met de stroming van het leven. 

Fotografie leert je stilstaan, naar je innerlijke stem luisteren en je intuïtie verder ontwikkelen. Ga mee op ontdekkingsreis. En laat zien wie jij bent. Want je hart volgen en doen wat jouw leven écht betekenis geeft: dat is de reis van je leven.

"Dankjewel, dit traject heeft me laten zien wie ik écht ben. Wat een eye-openers!"

Sandra

"Ik ben uit de ratrace gestapt en heb geleerd om in mijn eigen kracht te gaan staan."

Peter

"Kiki, dankjewel voor de enorme groei die ik heb mogen doormaken. Wat een transformatie!"

Ben

"Ik hou van hoe jij de wereld ziet… en ons dat ook kan laten zien!"

Eliane

Kennis maken?

Ik kijk er naar uit

Nieuw in mijn webshop: de Kaartenset Binnenwereld!

In de zwaarste periode van mijn leven, toen ik ernstig ziek was, voelde ik heel sterk dat ik iets te doen had. Dat ik iets mocht gaan creëren wat andere mensen kon helpen bij hún proces. Al die intense emoties en complexe gevoelens die ik ervaarde, mocht ik gebruiken om onze binnenwereld zichtbaar te maken.
Te ont-dekken. 

Zo heb ik volledig in afstemming met mijn eigen binnenwereld deze tool ontwikkeld die je in verbinding brengt met jezelf. Inmiddels wordt deze methode door vele professionals in het hele land ingezet om ons innerlijke landschap te verkennen en te leren kennen. Je verbeeldingskracht wordt getriggerd en het laat je verbinden, voelen en verwoorden wat er vanbinnen leeft. 

Ja, dit wil ik! 

© Kiki | Laat zien wie jij bent 2024
Created by LR Internet