logo

jaartraject

voor ondernemers

Samen

Binnenwereld

Ont-dekken

Jouw eigen waarnemingsvermogen is het grootste instrument om je leven te transformeren.

Tijdens deze jaarreis breng jij jouw unieke levenspad in beeld. Letterlijk. Je gaat aan de slag met je eigen  persoonlijke thema’s: de rode draad van jouw leven herkennen, bekijken wat er in je rugzak zit en stilstaan bij belangrijke haltes op jouw route. Wat heeft het leven jou gebracht? Leer hoe jij verbinding kunt maken  met de authentieke stroming van jouw leven.

Fotografie is een uniek en prachtig middel om je te leren zien, verdiepen en je blikveld verruimen. Door inzichten uit het Sjamanisme, de eindeloze wijsheid van de natuur en de creatieve stroming die fotografie in je losmaakt, leer je verbinding maken en in verbinding blijven met jezelf. Ongeacht de omstandigheden die er in de buitenwereld zijn.

"Kiki heeft me met haar zienswijze enorm versteld doen staan en geraakt. Hoe zij door het lezen van mijn foto’s telkens precies tot de kern wist te komen is echt ongekend bijzonder."

Monique

"Magisch wat er in dit traject gebeurt. Het heeft mijn kijk op het leven én mijn leven voorgoed veranderd."

Frank

"Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Jouw energie is zo heerlijk om in te werken. Intens, intuïtief en inspirerend!"

Karin

"Ik bleef vastlopen op dingen die in het verleden zijn gebeurd. Kiki heeft me geleerd om anders te kijken naar mezelf, mijn levenspad en de wereld om me heen. En dat heeft mijn leven nu, mijn verleden en zelfs mijn toekomst veranderd!"

Marian

Voel je welkom


Het is me inmiddels meer dan duidelijk dat ik niet zomaar fotograaf ben geworden. Het heeft me geleerd om te voelen. Te aarden. En anders te kijken. Om IN het moment te ZIJN.

Fotografie leert ons dat er zoveel is wat wij niet zien. Het laat je letterlijk stilstaan, naar je innerlijke stem luisteren en je intuïtie verder ontwikkelen. Ga mee op ontdekkingsreis. En laat zien wie jij bent. Want je hart volgen en doen wat jouw leven écht betekenis geeft: dat is de reis van je leven.

Mijn missie is helder: mensen in contact brengen met hun eigen binnenwereld. Daar waar alles begint en verbindt. Want jouw levensreis is als een innerlijk landschap. Je rugzak zit vol met levenservaringen die alleen jij kent. Met alle bergen en dalen. Uitzichten en inzichten. Alle belevenissen hiervoor brengen je hier, op dit punt van jouw landkaart.

En nu is het tijd. Om ruimte te creëren voor jou. Om richting te geven aan je eigen wijsheid. 
Laat zien wie jij bent.

Ja, dit wil ik!

© Kiki | Laat zien wie jij bent 2024
Created by LR Internet