logo

training

voor professionals

Samen

Binnen en buiten

Ontdekken

Waarnemen. Met fotografie als instrument.

Deze trainingen zijn specifiek ontwikkeld voor coaches, therapeuten en psychologen

Iedere dag begeven we ons in het landschap van de buitenwereld. 
Maar er huist ook een oneindig landschap in onze binnenwereld. Wat er zich in die wereld afspeelt is niet altijd te vangen met woorden. Onze taal bevat gewoonweg niet de rijke diepte van datgene wat zich afspeelt in onze belevingswereld. Dat is waarom ik een training heb ontwikkeld om jou als professional tools te geven om met je cliënt naar een dieper innerlijk niveau te bewegen.

Want zoals die buitenwereld voor ons waarneembaar is, zo kan ook onze binnenwereld worden waargenomen.  
Tijdens de training gaan we aan de slag met het waarnemen en in beeld brengen van die binnenwereld. Door fotografie, de natuur en onze verbeeldingskracht in te zetten als instrument, leer je in verbinding te komen met die binnenwereld. 

"Ik heb mijn groep gisteren mee op reis genomen naar hun eigen binnenwereld met behulp van jouw kaartenset en jouw visualisatie. Deze oefening heeft mooie bewustwording mét cadeautjes tevoorschijn gebracht!"

Susan van Asten | SOS Kinderen en emoties

"Erg mooi om te zien hoe jouw beelden uit de natuur mensen direct leiden naar diepe associaties met hun gevoelens. En wat een prachtige foto's! "

Erik Seuren | Herstelacademie Venlo

"Gisteren heb ik jouw kaartenset voorafgaand aan een familieopstelling ingezet. De afbeelding raakte bij haar direct emoties die zij als kind heeft ervaren. Vanuit die energie stroomde de opstelling als vanzelf."

Jan-Willem Strijbosch | Heart-core Coaching

"Jouw kaartenset heeft me enorm geholpen bij het vormgeven en ontwikkelen van het 3e lesjaar van mijn opleiding tot Sjamanistisch Coach. Zo gaaf, ik word er helemaal blij van!"

Mari√ętte van den Corput | SureVie

Landkaart van jouw binnenwereld. 

Coachingskaarten

Vlak na elkaar beleefde ik verschillende heftige gebeurtenissen die mijn leven op z'n kop zetten. Ik ben in die periode veel gaan wandelen. Urenlang kon ik kijken naar de veranderende lucht boven de wereld waarin we ons zo druk maken. Daar leerde ik om echt contact te maken. Via de buitenwereld. Met mijn eigen binnenwereld.

Die ervaringen waren zo mooi en levensveranderend dat het me ertoe bewoog om een model van onze binnenwereld te maken. 

Volledig in afstemming met mezelf maakte ik foto's die symbool staan voor ons innerlijk landschap. Zo ontstond de Kaartenset Binnenwereld. Zie het als een landkaart van het gebied binnenin jezelf, die je de weg wijst naar je innerlijke kracht en wijsheid. 

Hier wil ik meer over weten

© Laat zien wie jij bent 2023
Created by LR Internet