logo

Liefs,

Kiki

Trouwambtenaar

Boek

Fauntje

Sjamanisme

Coeliakie

Pepper & Ninja

Kiki Jaspers.

Ik zie het leven als een persoonlijke ontdekkingsreis. Een reis waarin je leert om steeds dichter bij jezelf te komen. Om verbinding te leggen met wie je werkelijk bent. Van kinds af aan heb ik een fascinatie voor kijken, observeren. De camera die ik als kind krijg is een schot in de roos. Ik leer al snel dat niet iedereen hetzelfde ziet als ik. Inmiddels weet ik dat we allemaal onze eigen unieke kijk op de wereld hebben. Gevormd door onze binnenwereld en de reis de we hebben afgelegd.

In 2018 ben ik ernstig ziek geworden. Op mijn allerslechtste dag heb ik mezelf beloofd dat, als ik nog terug mocht komen, ik mijn leven volledig zou leven vanuit mijn hart. Daar waar mijn vuurtje van gaat branden. In verbinding met de binnenkant. Mijn binnenkant. Maar ook in connectie met anderen. Ik wil mensen graag dieper leren kennen. Mensen die vanuit verbinding leven en bezig zijn met zelfontwikkeling. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.

Onderweg zijn is de mooiste reis

Boek

Boek

Boek

Vol overgave heb ik de afgelopen jaren aan mijn boek gewerkt. In mijn schrijvershuisje in Zeeland. Wandelend door mijn eigen innerlijke belevingswereld. Woorden aan zinnen geven. En zin geven aan woorden. Voor mij. En voor jou. Dat is wat schrijven voor mij betekent.
Nu op naar het uitgeven van mijn allereerste boek!  

Sjamanisme

Sjamanisme

Sjamanisme

Ik heb de 2-jarige opleiding Sjamanistisch Coach afgerond. En wat een mooie reis is dit geweest. De essentie van het Sjamanisme is dat je als mens je eigen pad bewandelt. Vanuit je hart. Met de wijsheid van de aarde en de natuur. Een wereld die zichtbaar wordt wanneer we voorbij gaan aan die buitenste laag van datgene wat we waarnemen. 

Pepper & Ninja

Pepper & Ninja

Pepper & Ninja

Deze kleine zonaanbiddertjes. Met hun kale buikjes. En gevoel voor humor. 
Ik tref ze vaak gebroederlijk in een diepe slaap.

Vredig verstrengeld. Als yin yang. Met hun snurkjes.   

Mijn donderstraaltjes.
En mijn allergrootste kleine vrienden. 

Het Levenskunstpad.

De weg van je hart

De kracht van beeld, kunst en natuur is enorm.
Kunstenares Bianca Ambrosius en ik verwonderden ons erover dat het actief inzetten hiervan nog maar weinig gebeurt op het vlak van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Dat bracht ons op een idee. Natuurgebieden in Nederland inrichten als therapeutisch wandelgebied, waar mensen door middel van kunst- en natuurbeleving kunnen werken aan zelfontwikkeling, herstel en positieve gezondheid. Hier wordt tijdens het lopen van de route het zelfhelend vermogen dat ieder mens van nature bezit, aangezet en verder ontwikkeld. En kom je in verbinding met je eigen binnenwereld. 

Een heel bijzonder project dat we samen met de Gemeente Venray, Provincie Limburg en heel veel lokale ondernemers en sponsoren verder doorontwikkelen. De eerste wandelroute is in de loop van 2022 te bewandelen.   

Meer over het Levenskunstpad

© Kiki | Laat zien wie jij bent 2024
Created by LR Internet